0:00

Cu sau fără nicio legătură cu dorinţa viceprimarului Marius Irimia de a realiza un parc tematic pe Cozla, într-o arie protejată, Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate (ANANP) vrea să-şi facă sediu teritorial în Piatra-Neamţ.

Ariile Naturale Protejate vor avea sediu în Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCelălalt viceprimar, Alin Lehăduş, propune consilierilor locali aprobarea unui proiect de hotărâre prin care să fie acordat în acest scop un spaţiu de 31 mp în Complexul Comercial Mall Forum Center. Spaţiul ar urma să fie acordat începând din această primăvară pentru o perioadă de 2 ani, potrivit proiectului. ANANP îl va primi în folosinţă gratuită având de achitat doar factura la utilităţi.

Ariile Naturale Protejate vor avea sediu în Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIniţiatorul arată că solicitarea a venit din partea agenţiei, iar spaţiul destinat serviciului său teritorial se află la etajul III al complexului de pe strada Cuejdi. Proiectul va fi dezbătut în şedinţa extraordinară de vineri, 10 martie. (A.C.)

Articolul precedentAccident tragic: Un adolescent s-a înecat într-un canal al Bistriţei
Articolul următorAvocat Gianina Poroșnicu, mesaj cu ocazia zilei de 8 Martie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.