0:00

Magistraţii îşi arată severitatea faţă de soţii care înţeleg să-şi rezolve problemele conjugale cu pumnul. Este şi cazul unui bărbat de 58 de ani, din Pipirig, pentru care Judecătoria Târgu Neamţ a dispus ieri, 30 martie, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Arestarea a avut loc în urma unui nou scandal ce a izbucnit în familia arestatului luni, 28 martie. În acea seară, bărbatul şi-a împins soţia, o femeie de 47 de ani, lovind-o cu capul de un dulap, după care, în loc să verifice cât de grav s-a rănit, a luat-o pe biata femeie la pumni şi picioare.

Arestat pentru că şi-a agresat soţia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFemeia a anunţat poliţiştii din Târgu Neamţ a doua zi, iar aceştia, după ce au audiat ambele părţi, au luat măsura reţinerii agresorului pentru 24 de ore. Ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ, procurorii considerând că viaţa femeii este pusă în pericol şi solicitând arestul preventiv. (Angela Croitoru)

Articolul precedentGeorge Lazăr, președinte PNL Neamț: „Susținem organizarea Olimpiadei Naționale de Matematică în județul Neamț, prin voturile consilierilor locali și sponsorizări private”
Articolul următorVictorii pentru micii tenismeni ai CSM Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.