Un individ, în vârstă de 29 de ani, din Pîngăraţi, a fost arestat, în după-amiza de 15 februarie, sub acuzaţiile de pornografie infantilă prin sisteme informatice și șantaj. Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, sub coordonarea DIICOT, au făcut două percheziţii în cauză şi l-au reţinut pe individ, iar Tribunalul Neamţ a emis mandat de arestare, pentru 30 de zile, pe numele lui.

„Pentru probarea activităţii infracţionale, poliţiştii au ridicat de la locuinţa persoanei bănuite 3 telefoane mobile, 9 cartele SIM și mai multe sisteme informatice care urmează a fi expertizate”, se arată în comunicatul IPJ Neamţ. „Din investigații s-a stabilit că, în cursul anului 2017, bărbatul ar fi ademenit peste 30 de tinere, prin intermediul unei rețele de socializare, pe care le-ar fi determinat sau constrâns să realizeze materiale foto sau video cu caracter sexual explicit și să i le expedieze on line”.

C.M.

Articolul precedent“Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Târgu Neamţ
Articolul următorCSM Roman s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.