Un bărbat de 48 de ani, din Moldoveni, a fost arestat, pentru 30 de zile, după ce-a bătut un șofer de microbuz din aceeași localitate. Fapta a avut loc în seara de 10 iulie, însă victima a depus plângere peste câteva zile.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a reieşit că, la data de 10 iulie, șoferul unui mijloc de transport în comun, un localnic de 37 de ani, care oprise într-o stație de autobuz, din Moldoveni, ar fi fost lovit, în zona mâinii, cu un obiect din lemn, de bărbatul de 48 de ani. Victima a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 45 de zile de îngrijiri medicale”, a precizat agentul Georgiana Moșu, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Inițial bărbatul a fost reținut pentru lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii publice, după care procurorul de caz l-a prezentat instanței. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 2371/P/2018 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 teza a II-a din noul Cod de procedură penală (NCPP) şi art. 225, 226 NCPP dispune arestarea preventivă a inculpatului Vicol Toader pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art.193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art.41 alin. 1 C.pen. şi art. 43 alin. 1 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18 iulie 2018 şi până la data de 16 august 2018”, a decis instanța. (C.M.)

Articolul precedentAccident grav în fața bisericii din Dumbrava Roșie. Victima a murit
Articolul următorL4 Speranţa şi Bradu şi-au prezentat echipamentul de joc
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.