Aflat în arest la domiciliu, un tânăr de 16 ani, din Roman, a făcut scandal în ziua de 31 martie, după ce mama sa, în vârstă de 34 de ani, l-a găsit în fața blocului și i-a spus să intre în casă. Supărat, adolescentul și-a lovit mama cu pumnii în față și a plecat pe străzi. Femeia a anunțat polițiștii, care l-au găsit pe ”războinic” și l-au condus la sediul poliției.

În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, a declarat agentul Geogiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”.

Tânărul se afla în arest la domiciliu pentru comiterea unei tâlhării: l-a lovit pe un băiat de vârsta lui și i-a furat 100 de lei.

C.M.