pompieri roman 01ACTUALIZARE: După ce-au stins incendiul, pompierii au stabilit că totul s-a întâmplat din cauza unui “foc de curăţenie” aprins în curte, în condiţiile în care bătea vântul. Angajaţii s-au întors la treabă şi au lăsat gunoaiele să ardă nesupravegheate. Pagubele sunt de 40.000 de lei, iar patronul nu are asigurare. Au ars acoperişul atelierului auto, în suprafaţă de 250 mp, un autoturism – în proporţie de 80%, acoperişul depozitului de jante şi anvelope, care avea 60 mp, plus 50 de cauciucuri, precum şi un mic adăpost de animale, confecţionat din lemn, în suprafaţă de 25 mp.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de piese auto şi cauciucuri din Săbăoani. Pompierii militari au fost anunţaţi în jurul orei 14 şi au plecat spre locul intervenţiei cu 3 autospeciale de la Detaşamentul Roman şi o ambulanţă SMURD.

„Societatea respectivă îşi desfăşoara activitatea în 3 clădiri distincte, iar suprafaţa afectată de incendiu este de 200 mp”, a declarat slt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. (C. MIRCEA)