Actualizare: După aproximativ două ore, incendiul a fost stins de cei 30 de pompieri care au acționat cu 5 autospeciale. Din fericire nu a fost nicio victimă iar planșeul din beton, de la ultimul etaj a împiedicat răspândirea flăcărilor. „Cauza de producere a incendiului încă nu a fost stabilită. A ars aoperișul pe o suprafață de 800 de metri pătrați”, a declarat slt. Irina Popa, ofițer de presă a ISU Neamț.

Actualizare: Conform unor informații de la fața locului, erau angajați care lucrau la parterul clădirii în momentul producerii incendiului, reușind toți să iasă în siguranță. Angajații spun că se lucra la acoperiș pentru izolare, cu smoală și de acolo a pornit focul.

Știre inițială: Un incendiu de proporții a izbucnit astăzi, 10 august, la fabrica de pâine Panmont din piața centrală din Piatra Neamț. Pompierii au intervenit cu toate mașinile din unitate și au adus inclusiv autoscara pentru a localiza incendiul care a cuprins întregul acoperiș al clădirii. Cu câteva minute înainte de ora 10.00 însă acoperișul a cedat. Se lucrează în continuare la localizarea și stingerea incendiului. Vom reveni cu amănunte.

Articolul precedentCOD GALBEN Furtuni în zona de munte a judeţelor Bacău, Neamţ şi Suceava
Articolul următorNeamț: Peste 300 locuri de muncă în mediul privat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.