Joi, 19 aprilie, ajunge în Neamț comisia PNL formată din membrii Biroului Politic Național, care ar trebui să studieze și să facă un raport asupra modului și motivelor pentru care, la începutul lunii martie, Biroul Permanent Local al PNL Piatra Neamț a fost dizolvat prin decizia Biroului Politic Judeţean al PNL Neamț.

Potrivit consilierului județean Florin Hopșa, membru al BPJ al PNL Neamț, cei trei membri ai comisiei, deputatul Ioan Bălan, președintele PNL pe regiunea Moldova, Robert Sighartău, secretarul general al PNL şi prim-vicepreşedintele TNL, secretar pe Regiunea Nord-Est, Cătălin Moroşanu, vor trebui să discute cu toate taberele implicate în conflict, după care vor trebui să descrie mai departe, la București, ceea ce se întâmplă în interiorul organizațiilor PNL de la Neamț.

Arbitri de la București pentru PNL Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Da, comisia va ajunge pe data de 19 aprilie, va avea o primă întâlnire la Roman, cu organizația municipală de acolo, apoi cu cea de la Piatra Neamț, iar la ora 15:00 va avea loc întâlnirea Biroului Politic Județean. Sunt lucruri care se știu, sunt discutate, sunt făcute rapoarte, vin să mai discute, să ia pulsul. Ei probabil că, în urma discuțiilor și în urma a tot ceea ce a fost, probabil că vor face și ei un raport pe care o să-l prezinte BPL al PNL”, a declarat Florin Hopșa, vicepreședinte al PNL Neamț.

Biroul Politic Local al PNL Piatra Neamț a fost dizolvat la începutul lunii martie a acestui an cu votul a 19 membri ai BPJ al PNL Neamț. (E.C.)

Articolul precedentScandal între comercianţii de la poalele Cetăţii Neamţ
Articolul următorANI: Conflict de interese administrativ la Pângăraţi! Incompatibilităţi în Botoşani şi Suceava!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.