Aramis a plecat dintr-un centru de asistenţă, poliţiştii îl caută, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și cei de la Poliția municipiului Piatra-Neamț continuă activitățile de căutare a lui Aramis Constantin Răducanu, în vârstă de 14 ani, care a plecat dintr-un centrul de asistenţă socială, în ziua de 17 mai şi nu s-a mai întors. Bâiatul are înălţimea de 1,50 metri, părul blond, ochii căprui şi constituţia atletică.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu  o bluză de trening de culoare neagră, pantalon tip blug de culoare crem, încălțăminte tip sport de culoare portocaliu cu negru. Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia”, a precizat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Orice persoană careîl vede sau ştie unde se află Aramis este rugată să sune la 112  sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

C.M.

 

Articolul precedent„Binecuvântări” de la poliţiştii rutieri: aproape 500 de amenzi şi 77 de permise suspendate în 3 zile
Articolul următorUn șofer n-a acordat prioritate, o tânără a fost rănită