0:00

Până astăzi, 24 mai, numărul nemțenilor care au primit cel puțin o doză de vaccin a ajuns la 60.792, dintre care 1.401 cu serul Janssen care se administrează în doză unică. Din datele transmise de Direcția de Sănătate Publică Neamț reiese că 46.105 persoane s-au vaccinat complet.

Aproape 61.000 de nemțeni au primit o doză de vaccin, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Săptămâna aceasta, echipele mobile acționează în 17 localități pentru vaccinarea persoanelor care vor și nu s-au programat, înscrierea făcându-se la primărie. Est vorba de localnici din comunele Păstrăveni, Grumăzești, Timișești, Doljești, Bahna, Moldoveni, Secuieni, Gâdinți, Boghicea, Tupilați, Ștefan cel Mare, Tămășeni, Dulcești, Alexandru cel Bun, Podoleni, Borlești și Cândești.

Aproape 61.000 de nemțeni au primit o doză de vaccin, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Numărul medicilor de familie care s-au înscris și vaccinează în cabinete a ajuns la 96. De la începutul lunii mai și până acum, medicii de familie au administrat serul în doză unică la 1.406 persoane.

Campania de vaccinare în Neamț se derulează și în week-end, la cele două puncte drive-thru din parcările a două mari centre comerciale din Piatra-Neamț și Roman. În acest week-end, al doilea de când funcționează vaccinarea în mașină, au primit serul 438 de persoane. Sunt 1.164 de nemțeni vaccinați în week-end, potrivit DSP Neamț.

C.I.

Articolul precedentFOTO: Coliziune între un camion încărcat cu combustibil și un autoturism
Articolul următorDoar comuna Tarcău a mai rămas în zona roşie covid