Aplicații mobile pentru pasionații de sport, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMultă lume practică sport în zilele noastre. Cât despre motivul pentru care lumea alege să facă mișcare, acesta depinde de la persoană la persoană. Unii sunt adepții mișcării pentru un stil de viață sănătos și pentru a se bucura de beneficiile pe care le observă asupra tonusului.

Pe de altă parte, există și persoane care practică sportul la nivel de profesie. Indiferent de motiv, nu mai este o noutate faptul că tehnologia a fost inclusă cu succes în acest sector. Având în vedere că aplicațiile simplifică adeseori viața, de ce nu ar fi potrivite atunci când faci sport? Iată câteva opțiuni dintre care poți alege.

Antrenamente îmbunătățite

Un prim avantaj al aplicațiilor mobile este faptul că prin intermediul acestora ai acces la antrenamente complexe chiar fără a merge la sala de sport.

Spre exemplu, atunci când îți dorești să efectuezi un mic antrenament tot ce ai de făcut este să alegi opțiunea care ți se potrivește cel mai bine. Cinci, șase sau chiar și zece minute dedicate antrenamentelor îți fac foarte bine.

The Johnson & Johnson Official este o aplicație dedicată antrenamentelor de șapte minute. Rutina poate fi practicată oriunde. Există chiar și posibilitatea de a alege dintre antrenamente intense sau mai puțin intense.

Divertisment sportiv

Pasionații de sport au de unde alege când vine vorba de divertisment. Multă lume este conștientă de importanța mișcării și ținerea unei evidențe în ceea ce privește sănătatea, dar nu toți își amintesc să-și pună mintea la încercare.

Acest lucru poate fi efectuat ușor prin șah, care este un sport în mod oficial, remy, Sudoku sau alte asemenea sporturi ale minții. Beneficiile sunt reale și acestea includ abilitatea de a te concentra mai bine, de a-ți îmbunătăți memoria, de a crea și adapta strategii din mers și de a-ți îmbunătăți spiritul de observație în ceea ce îl privește pe adversar.

Alimentație îmbunătățităAplicații mobile pentru pasionații de sport, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Toată lumea este conștientă de faptul că pentru a avea o armonie perfectă între felul în care arăți și te simți este necesară o alimentație sănătoasă.

Aplicația MyFtinessPal este cunoscută deja persoanelor care își contabilizează numărul de calorii. Acest proces este unul mai complicat decât pare la o primă vedere și se bazează în general pe o dietă recomandată de către un nutriționist.

Totuși, pe lângă sfaturile unui specialist ai la îndemână și o aplicație care îți oferă rapoarte personalizate legate de nutrienții alimentelor pe care le consumi. Așadar, cei ce își doresc să piardă în greutate sau să își modeleze corpul, pot apela la un astfel de instrument.

Aplicații sociale

Nu este un secret faptul că în spatele rezultatelor obținute de către sportivi stau foarte multe ore de antrenament. De asemenea, este nevoie de motivație și poate de un antrenor sau un partener care să îți ofere acel imbold.

Uneori poate fi dificil să găsești acea persoană, dar tehnologia îți vine în ajutor și de data aceasta. Happn este o aplicație mobilă care folosește locația ta și date în timp real pentru a te ajuta să formezi conexiuni cu persoanele cu care te-ai intersectat de curând. Poate fi vorba de sală sau de pista de alergare.

Cu alte cuvinte, o astfel de aplicație îți arată cine sunt persoanele active din jurul tău pentru a putea formai mai apoi legături. Nu strică niciodată să ai un partener care are aceleași pasiuni.

Fundal sonor plăcutAplicații mobile pentru pasionații de sport, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Indiferent dacă obișnuiești să mergi la sală sau îți place să alergi prin parc, cu siguranță știi cât de importantă este muzica. Acest aspect îți poate îmbunătăți instantaneu starea de spirit, îți poate oferi motivație și te poate face să vrei să îți depășești limitele.

Cu toate că ai opțiunea de a asculta radio sau un playlist creat de tine, există deja o sumedenie de liste muzicale dintre care poți alege. Spre exemplu, pe Spotify poți alege să alergi pe un fundal rock, pe muzica anilor ’80 sau orice altă preferință ai avea.

Tot ce îți trebuie este o pereche bună de căști și ideal, un suport de telefon care să nu te incomodeze prea mult în timpul alergării.

Antrenamente acasă

Nu toată lumea are timpul sau dispoziția necesară pentru a merge la sală. Ei bine, în acest caz poți să găsești „sprijin” în aplicațiile de pe telefonul tău mobil.

Ai la îndemână o serie de aplicații care îți pun la dispoziție antrenamente pe care le poți duce la bun sfârșit din confortul propriei locuințe. Un astfel de exemplu este și Home Workout. Pe de altă parte, dacă ești pasionat de Yoga, Yoga Studio ar putea fi ceea ce cauți.

Aceasta sunt câteva aplicații mobile gândite pentru pasionații de fitness. Unele dintre ele sunt gratuite în timp ce altele oferă opțiuni bonus contra cost.

Articolul precedentRugăciune pentru martiri la Monumentul Eroilor din Vânători Neamț
Articolul următorTânăr mort sub autoturismul pe care-l repara
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.