apa serv casierieDin cauza secetei, spune compania județeană de furnizare a apei potabile în județul Neamț, de astăzi, 12 august, locuitorii din Răucești vor primi apă la program restricționat în intervalul orar 11-16, iar cei din Vânători Neamț vor ”beneficia” de același tratament, dar în intervalul orar 21-6. Oricum, sunt mult mai norocoși decât cei din Agapia, Bălțătești și Grumăzești, unde apă ”nu va fi deloc în această perioadă”, după cum sună același anunț al Apa Serv SA.

Redăm, în cele ce urmează, anunțul companiei județene, care a fost transmis pe canalul foarte public al rețelei Facebook:

”Compania Județeană APA SERV S.A. anunță utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă, urmare a secetei generate de lipsa precipitatilor, a temperaturilor foarte ridicate și a nivelului scăzut de apă în puțurile de captare, se impune restricționarea furnizării apei potabile începând cu data de 12.08.2015, în comunele:
-Răucești între orele 11:00 – 16:00,
-Vânători între orele 21:00 – 06:00.
Apa se va furniza cu presiune redusă, iar în localitățile Agapia, Bălțătești și Grumăzești nu va fi deloc în această perioadă.
Perioada de restricționare a furnizării apei este nedeterminată, în funcție de consumul zilnic și de posibilitatea acumulării apei în rezervoare. Zilnic se va monitoriza activitatea de captare și înmagazinare pentru o eventuală modificare a programului de furnizare a apei.
Conducerea societăţii face apel către consumatori, prin care solicită să utilizeze apa potabilă doar în scopurile prevăzute în contractul de furnizare/prestare a serviciul de alimentare cu apă-canal, respectiv în scopuri gospodăreşti şi de uz casnic şi să evite folosirea apei potabile în alte scopuri, cum ar fi: udatul grădinilor, teraselor, curţilor, pavajelor,etc, astfel încât să poată fi posibilă reluarea furnizării în regim continuu”. (D.O.)

Articolul precedentZona computerului tomograf din SJU Piatra Neamț arată ca o clinică privată GALERIE FOTO
Articolul următorPacient transportat de urgenţă la Bucureşti cu elicopterul SMURD!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.