Inspectoratul Școlar al Județului Neamț anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Neamț.

Concursul se desfășoară în baza Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, aprobată prin O.M.E. nr. 4597/2021, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 771bis/10.08.2021.

Dosarul de înscriere la concurs se încarcă în aplicația informatică dedicată, conform Procedurii nr. 204/DTI/10.09.2021.

Mai multe informații se pot obține de pe site-ul www.isjneamt.ro – secțiunea CONCURS DIRECTORI 2021 și de la avizierul Inspectoratului Școlar al Județului Neamț, cu sediul în Piatra Neamț, Str. Lt. Draghiescu, nr. 4A.

Desfășurarea probei scrise pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ  preuniversitar de stat, va avea loc în data de 15 octombrie 202, conform calendarului publicat în metodologia anexă la O.M.E. nr. 4597/2021.

La nivelul județului Neamț vor fi scoase la concurs un total de 192 funcții vacante de director și director adjunct, din care  135 funcții vacante de director și 57 funcții vacante de director adjunct, în unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

Inspector Școlar General,

Prof. Mihai OBREJA

Lista-functii-vacante-directori_directori-adjuncti_unitati-de-invatamant-de-stat_judetul-Neamt

 

Articolul precedentMara Calista: 6 milioane de euro pentru programul „Din grija pentru copii”
Articolul următorCondamnări definitive în dosarul Giga TV
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.