Anunț important de la Apa Serv, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCompania Județeană Apa Serv S.A. aduce în atenția beneficiariilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare din aria de operare că sunt în curs de desfășurare mai multe acţiuni care au ca scop reducerea pierderilor aparente în vederea implementării Strategiei de reducere a pierderilor .

Activităţile specifice vor fi efectuate prin personalul Companiei Județene Apa Serv SA  în intervalul orar 8.00 – 16.00, de Luni până Vineri.

De asemenea informăm consumatorii că în conformitate cu Legea serviciilor comunitare de utilitați publice nr. 51/2006, a Legii serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare nr.241/2006 republicată, faptul că este  interzis: Branșarea la rețeaua publică de distribuție a apei și Deversarea în rețeaua publică de canalizarefără avizul operatorului și fără a avea un contract de furnizare/prestare a serviciului, faptă care se sancționează conform art.228 din Cod Penal.

Reamintim că, în conformitate cu prevederile din Legea serviciului de alimentare cu apă și de canalizare nr. 241/2006, republicată, constituie contravenție și se sancționează cu amendă intervenția neautorizată a utilizatorului asupra elementelor componente ale sistemului public de alimentare cu apă și de canalizare precum și refuzul utilizatorilor de a permite operatorului accesul la dispozitivele de măsurare-înregistrare, în scopul efectuării controlului, înregistrarii consumurilor ori pentru executarea lucrarilor de întreținere și reparații.

În acest sens, rugăm beneficiarii serviciilor să permită accesul persoanelor împuternicite la căminele de branșament în vederea desfășurării activităților.

Articolul precedentRossal Târgu Neamţ: Graficul de colectare a deşeurilor reziduale și a deșeurilor reciclabile din mediul rural pe luna august
Articolul următorȘocant! Un bărbat a fost omorât de o căruță lovită de o mașină
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.