0:00

„Anul dispărut. 1996” şi „Revanşa” la Teatrul Tineretului, ZCH NEWS - sursa ta de informații
„Anul dispărut. 1996”

În acest week-end, la Teatrul Tineretului vor fi două reprezentaţii.

Prima dintre acestea, cu piesa „Anul dispărut. 1996”, de Ștefan Peca, în regia fiicei actriței Maria Ploae, Ana Mărgineanu, a putut fi urmărit și în cadrul celei de-a XXVIII-ediții a Festivalului de Teatru de la Piatra Neamț. Interzisă tinerilor sub 16 ani, reprezentația are loc sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala Mare, și-i are în distribuție pe Aida Avieriței, Cătălina Bălălău, Emanuel Becheru, Sabina Brândușe, Nora Covali, Valentin Florea, Corina Grigoraș, Ecaterina Hâțu, Florin Hrițcu, Dragoș Ionescu, Andrei Merchea Zapotoţki și Sonia Teodoriu.

„Anul dispărut. 1996” şi „Revanşa” la Teatrul Tineretului, ZCH NEWS - sursa ta de informații
„Revanşa”

A doua zi, duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:00, Teatrul Tineretului prezintă, tot în Sala Mare, spectacolul „Revanşa”, de Michele Santeramo, în regia lui Vlad Cristache. În distribuţie: Mircea Postelnicu, Sabina Brânduşe, Rareş Pîrlog, Ecaterina Hâţu și Dragoş Ionescu.

Programul Agenției Teatrale este următorul: Marți-Vineri: 11-12 și 16-19 , Sâmbătă- Duminică: 16-19. Relaţii se pot obţine la telefon: 0233/211036, 0752/149735. Pentru rezervări, înaintea spectacolului, scrieţi la adresa de e-mail [email protected] (de luni până vineri) sau telefonaţi la numerele mai sus menționate. Pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuie achitate cu două zile înainte. (A. MOISE)

Articolul precedentAtenție, oameni de afaceri: Fraudă nemțească pentru firmele românești!
Articolul următorMedici noi la Spitalul Județean Piatra Neamț. Material video
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. anul disparut mi-a fost bca o piatra pe cap, revansa a fost ceea ce numim fff bun, o caut pe dna care a stat singura pe randul 1

Comentariile sunt închise.