Daniel Ciprian Mahu-Moisii (CSM Ceahlăul Piatra Neamţ) a participat luni, 13 mai, la sediul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), la primul modul din cadrul cursurilor pentru antrenorii care doresc să obțină Licența UEFA B. Daniel Ciprian Mahu-Moisii se află într-o companie selectă, alături de alţi 24 de cursanţi, printre care se numără Cătălin Cursaru, Sergiu Bar sau Vasile Maftei.

Daniel Ciprian Mahu-Moisii (în alb)

La festivitatea de deschidere a participat directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, iar din partea Școlii Federale de Antrenori (SFA) au fost prezenți Dan Apolzan, director SFA, Lucian Sănmărtean, manager sportiv loturi juniori și tineret, Adrian Boiangiu, antrenor secund echipa națională U21, Răzvan Rotaru și Valentin Sinescu, lectori în cadrul SFA. „Actualul curs se întinde pe durata a 4 luni și este împărțit în 4 module. La final, cursanții vor fi testați teoretic și practic pentru obținerea licențelor UEFA B, în perioada 12-14 august”, precizează FRF, într-un comunicat de presă.

Antrenorul pietrean are 35 de ani, iar în 2007 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport-Specializarea Fotbal, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași. În perioada iunie 2012-septembrie 2014 a fost antrenor juniori U8 și U6 la echipa Three Bridges FC (Anglia), iar din februarie 2018 până în prezent este antrenor juniori U13 și U11 la CSM Ceahlăul Piatra Neamț. În 2018 a devenit campion județean la U11 și a ocupat locul 3 la faza zonală a Campionatului Național U11. La sfârşitul lunii aprilie şi începutul lunii mai, elevii săi au atins faza sferturilor de finală la Bucharest Stars Cup şi la Turneul Centenar de la Cluj Napoca. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: FRF şi CSM Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedentŞase ore fără apă pe cinci străzi din Bicaz
Articolul următorRidicat din albia Cracăului, dus la penitenciar pentru 5 furturi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.