Un ofiţer de poliţie a fost descoperit de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) cu o diferenţă nejustificată între averea dobândită şi veniturile realizate de peste 800.000 lei (peste 190.000 euro), se precizează într-un comunicat al ANI.

“Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 805.909 Lei (aprox. 190.079 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către AIOANEI DUMITRU, ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, în perioada 01 ianuarie 2002 – 31 decembrie 2013.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Suceava, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către AIOANEI DUMITRU în perioada 01 ianuarie 2002 – 31 decembrie 2013.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. AIOANEI DUMITRU a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere”, se precizează în comunicatul de presă citat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentÎnvățământ: Ministerul atacă normele personalului didactic auxiliar și nedidactic
Articolul următorStatueta de 20.000 de ani, descoperită la Neamţ, va fi expusă la Târgovişte
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.