Angajatorii din Neamț caută meseriași în mai multe domenii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru prima dată după mult timp, astăzi, 14 decembrie, în zona Piatra-Neamț sunt la fel de multe locuri de muncă disponibile în privat (96) ca și în zona Roman (97). Asta se întâmplă fiindcă piața muncii din zona de est a județului, cea care de regulă are cele mai multe joburi, și-a redus oferta.

În zona Piatra-Neamț sunt căutați meseriașii în construcții, prelucrări mecanice, fabricarea mobilei și în comerț, domenii în care sunt cele mai multe posturi. Dar și cei necalificați se pot angaja în silvicultură, construcții. Și în zona Roman firmele care angajează sunt din aceleași domenii, cu mențiunea că cele mai multe joburi sunt în confecții textile.

Piața muncii din zona Târgu Neamț a „înghețat” pe oferta de 22 de locuri disponibile la aceleași firme de confecții textile, comerț și exploatare lemn ca și săptămâna trecută.

Întreaga listă valabilă pentru această săptămână și detalii legate de angajatori pot fi obținute la numărul de telefon 0233.237780 al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț.

C.I.

Articolul precedentFemeie lovită și jefuită pe stradă, agresorul – prins la Castelul de apă
Articolul următorUn ultim omagiu adus dr. Iosif Koszeghi de Spitalul Județean Neamț