0:00

Angajat al unei benzinării, agresat cu un ciob de oglindă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO benzinărie din Piatra-Neamț a fost scena unei agresiuni greu de înțeles, în ziua de 24 ianuarie. Un bărbat, de 35 de ani, a furat un recipient cu lichid de frână și l-a băgat sub haină, dar a fost văzut de un angajat al stației.

În aceste împrejurări, acesta l-a condus în incinta societății pentru a aștepta sosirea echipajului de poliție, moment în care bărbatul de 35 de ani, ar fi devenit agresiv verbal și fizic”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Pentru a-și asigura scăparea, cel în cauză ar fi spart o oglindă, iar cu un ciob provenit de la aceasta, l-ar fi agresat pe angajatul societății, provocându-i leziuni la o mână”.

Agresorul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub acuzația de de tâlhărie, iar astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

Articolul precedentProtest sindical la Curtea Domnească, neurmat de discuții cu prefectul
Articolul următorÎncă 37 de nemțeni pozitivi la coronavirus. 9.448 de persoane vindecate, din 12.380 infectate, până acum