pietricica turism

carrefour piatra neamtCARREFOUR anunţă, pe portalul propriu, angajări pentru magazinul din Piatra Neamţ.

Sunt oferite două posturi: manager raion alimentar şi manager raion non-alimentar.

Pentru postul de manager la raionul alimentar trebuie să faci următoarele: “coordonezi echipa raionului, transmiţi  politicile comerciale; repartizezi resursele raionului în funcţie de fluxul mărfurilor şi de dinamica comercială pentru a realiza obiectivele; anticipezi, organizezi şi planifici activităţile întregii echipe şi a timpului de lucru în funcţie de nevoile raionului; supraveghezi calitatea produselor expuse în raion; recrutezi viitorii angajaţi în funcţie de necesităţile raionului”.

Acest post oferă beneficii: bonus de performanţă, primă de vacanţă, tichete de masă, asigurare medicală, ajutor transport, cupoane de magazine, formări interne pentru dezvoltarea carierei.

Pentru postul de manager la raionul non-alimentar trebuie să faci următoarele: “coordonezi echipa raionului, transmiţi politicile comerciale şi eşti responsabil de respectarea regulilor de merchandising şi a reglementărilor legale; repartizezi resursele raionului în funcţie de fluxul mărfurilor şi de dinamica comercială pentru a realiza obiectivele; anticipezi, organizezi şi planifici activităţile întregii echipe şi a timpului de lucru în funcţie de nevoile raionului; recrutezi viitorii angajaţi în funcţie de necesităţile raionului”.

 Şi acest post oferă beneficii: bonus de performanţă, primă de vacanţă, tichete de masă, asigurare medicală, ajutor transport, cupoane de magazine, formări interne pentru dezvoltarea carierei. (ZCH NEWS; FOTO: Google Maps)