pietricica turism

Produs 100% al Centrului de copii și juniori ai Ceahlăului, fundașul Andrei Marc, a declarat că el și colegii lui își fac griji pentru retur, în ceea ce privește soarta echipei pietrene. Jucătorii Ceahlăului au plecat în vacanță fără salarii plătite și cu datorii din sezonul trecut, în ceea ce privește primele de obiectiv. În locul lor, au fost lansate numai promisiuni, dar, pe promisiuni echipa pietreană nu a mai câștigat niciun meci din septembrie.

„Normal că ne facem griji, cu toţii, pentru retur. Numai la problema asta ne gândim, dacă vom rezista în retur, toţi băieţii din echipă, de vreo lună de zile. Ce va fi, nu ştie încă nimeni ceva concret. Am avut mulţi jucători indisponibili, iar în locul lor au intrat jucători tineri, neexperimentaţi. Asta s-a observat şi prin jocul echipei, dar şi în rezultatele obţinute“, a declarat Andrei Marc.

Referitor la problemele financiare, fundașul Ceahlăului spune că jucătorii au fost înștiințați de conducere că, la anul, când va veni noul investitor, li se vor plăti toate restanțele: „Avem probleme financiare, dar consider că nu sunt chiar atât de grave. Cu întârzierile de plată, o parte dintre noi am ajuns la două luni, dar ni s-a spus că aceste restanţe financiare vor fi achitate când vine noul sponsor“, a mărtusit Marc. (M. STOIAN)

1 COMENTARIU

  1. Cata nesimtire…Sa vorbesti despre restante financiare cand tu nu ai mai castigat un meci din luna august!
    Cred ca dupa 11 meciuri fara victorie, jucatorilor ar trebui sa le fie RUSINE sa iasa pe strada…ei nu sunt FOTBALISTI sunt niste IMPOSTORI care fac de ras orasul Piatra Neamt!
    Acest campionat este o RUSINE pentru Ceahlaul, VINA CEA MAI MARE O AU FOTBALISTII…care sunt niste NESIMTITI!
    Nu pot accepta sa te prezinti in halul asta….cea mai SLABA APARARE DIN LIGA 1, un campionat fara nicio valoare si ei mai vorbesc de BANI!
    Prin comparatie prin anii 90 Ceahlaul pierduse 3 meciuri la rand in campionat iar o parte din titularii de atunci treceau pe partea cealata a drumului cu capetele plecate cand ne intalneau pe noi suporterii pe strada…era cel putin respect, iar mieciurile pierdute erau la limita 0-1, 1-2…si nicidecum 0-6 cu U Cluj sau 0-4 si 1-4 cu Tg Mures!

Comments are closed.