fisc 02Agenția Națională de Administratie Fiscală anunță că, începând cu această săptămână, Direcția Generală de Servicii pentru Contribuabili va oferi în fiecare zi de miercuri îndrumare și asistență în domeniul fiscal, inclusiv pe pagina sa Facebook, informează HotNews.ro. Astfel, 4 angajați ANAF vor răspunde întrebărilor puse de cei interesați pe o tematică selectată și anunțată din timp.

Miercurea aceasta (20 mai), ANAF va răspunde pe Facebook la întrebari legate de completarea și depunerea Declarației privind veniturile realizate din România (formularul D200) și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate (formularul D201), care au termen limită de depunere data de 25 mai 2015.

Până atunci, cei interesați pot consulta materialele publicate pe site-ul ANAF.

În funcție de numărul întrebărilor adresate și de complexitatea acestora, răspunsul va fi comunicat pe loc sau ulterior.

Miercuri, începând cu ora 9:00, cei interesați pot adresa întrebări sub forma comentariilor la o postare care va avea titlul “Completarea și depunerea formularelor D200 si D201”. (ZCH NEWS)