0:00

Amical CSM Roman -HCF Piatra Neamț 33-19 (17-9), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiHandbalistele de la CSM Roman au început meciurile de pregătire. Ele au jucat aseară (1 august), pe teren propriu, cu divizionara A HCF Piatra Neamț. Jucătoarele din orașul de la malul Moldovei s-au impus cu 33-19, după 17-9 la pauză. ”Am încercat să vedem care sunt relațiile de joc între cupluri apropiate de posturi. Principalul meu obiectiv a fost să evolueze toate jucătoarele și să aibă minute egale de joc”, a declarat Constatin Ștefan, antrenorul gazdelor.

Profesorul Dan Valentin, tehnicianul grupării pietrene, a spus că elevele sale nu au jucat rău la Roman. ”Am dat 19 goluri însă am și ratat foarte mult. Avem mai multe jucătoare care s-au aflat în examene însă este mulțumitor că au luat Bacalaureatul și au intrat la facultate”.

Vineri, 4 august, și sâmbătă, 5 august, CSM Roman va susține două meciuri de verificare, în Capitală, cu Rapid București. ”Sunt destul de bine acoperite posturile. Avem jucătoare cu experiență dar și handbaliste tinere care-și doresc să joace. Sperăm ca această simbioză pe care încercăm să o creăm la CSM Roman, să aducă și rezultatele dorite de toată lumea”, a mai menționat tehnicianul Constantin Ștefan.

Romașcancele vor începe noua stagiune pe 6 septembrie, acasă, cu medaliata cu bronz HC Zalău. În Divizia A, campionatul va începe 10 zile mai târziu. (Ana MOISE)

 

Articolul precedentPrefectura avertizează: vine canicula!
Articolul următorUrlă sirenele, rămâneți calmi!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.