Fotbaliștii de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ au început cu un rezultat de egalitate meciurile de pregătire. Scorul înregistrat cu echipa de Ligă a III-a CFR Pașcani a fost 4-4, după 2-2 la pauză.

Golurile gazdelor au fost marcate de Apostol, Lupei, Vasile și Mateiciuc. Andrei Apostol, căpitanul celor de la CSM Ceahlăul, a spus că a fost un meci greu, dar se bucură de rezultat.

“Am făcut și multe greșeli personale, nu am gândit foarte clar fazele de joc, dar având în vedere că a fost primul meci pe care l-am desfășurat, consider că nu ne-am făcut de râs“.

Profesorul Toader Șteț, antrenorul pietrenilor, a afirmat la rându-i: “Sunt mulțumit ținând cont că a fost primul meci de pregătire împotriva unei echipe mai experimentate decât noi. Mai mult decât atât, a fost primul contact cu un teren de fotbal după terminarea turului campionatului și a meciurilor din Cupa României. Au apărut greșeli, părerea mea inerente pentru stadiul acesta de pregătire, dar ne-am dat seama la ce nivel suntem și sperăm să le eliminăm. Faptul că am marcat 4 goluri mă bucură“.

Contra echipei din județul Iași, la CSM Ceahlăul au evoluat toți jucătorii din lot mai puțin portarul Cotuna. Marți, 21 februarie, de la ora 11:00, CSM Ceahlăul joacă în compania elitei U19 de la CSM Poli Iași. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)