0:00

AMICAL CSM Ceahlăul – CFR Paşcani 4-4 (2-2), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFotbaliștii de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ au început cu un rezultat de egalitate meciurile de pregătire. Scorul înregistrat cu echipa de Ligă a III-a CFR Pașcani a fost 4-4, după 2-2 la pauză.

Golurile gazdelor au fost marcate de Apostol, Lupei, Vasile și Mateiciuc. Andrei Apostol, căpitanul celor de la CSM Ceahlăul, a spus că a fost un meci greu, dar se bucură de rezultat.

„Am făcut și multe greșeli personale, nu am gândit foarte clar fazele de joc, dar având în vedere că a fost primul meci pe care l-am desfășurat, consider că nu ne-am făcut de râs„.

Profesorul Toader Șteț, antrenorul pietrenilor, a afirmat la rându-i: „Sunt mulțumit ținând cont că a fost primul meci de pregătire împotriva unei echipe mai experimentate decât noi. Mai mult decât atât, a fost primul contact cu un teren de fotbal după terminarea turului campionatului și a meciurilor din Cupa României. Au apărut greșeli, părerea mea inerente pentru stadiul acesta de pregătire, dar ne-am dat seama la ce nivel suntem și sperăm să le eliminăm. Faptul că am marcat 4 goluri mă bucură„.

Contra echipei din județul Iași, la CSM Ceahlăul au evoluat toți jucătorii din lot mai puțin portarul Cotuna. Marți, 21 februarie, de la ora 11:00, CSM Ceahlăul joacă în compania elitei U19 de la CSM Poli Iași. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentIulian Bulai vrea cabinet parlamentar la Piatra Neamţ
Articolul următorRăzboi total la PSD! 56 de primari cer schimbarea lui Chirica! PSD şi TSD Iaşi sar în ajutorul primarului!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.