Ameninţări la telegondolă: metodă de convins nevasta, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Piatra-Neamţ, a făcut un pic de spectacol, sâmbătă seara, la stâlpul telegondolei de la magazinul Petrodava. S-a urcat, a vorbit la telefon şi a coborât. Cel care l-a convins să renunţe la ideea de a se arunca în gol a fost dispecerul poliţiei. Ambulanţa care era la faţa locului, l-a preluat şi l-a transportat la spital.

Poliţiştii au făcut verificările de rigoare şi au stabilit că omul, care nu s-a mai manifestat „public” până acum, s-a certat cu nevasta, ea i-ar fi spus că vrea să divorţeze, iar el a ameninţat-o că se va sinucide.

Stâlpul telegondolei de la Petrodava a mai fost folosit în scop de „protest” în vara anului 2016, când o rudă de-a fraţilor Petrachi, condamnaţi în dosarul jafului asupra maşinii Poştei Române, a ameninţat că se va sinucide pentru a atrage atenţia asupra „nedreptăţii” pe care a făcut-o Curtea de Apel Bacău. Nici el nu s-a aruncat în gol, iar fraţii Petrachi se află în executarea pedepselor la care au fost condamnaţi.

C.M.

Articolul precedentL4: AJF a refăcut ţintarul returului! Se va juca doar duminica!
Articolul următorFOTO AMICAL L4: Speranţa Răuceşti-Victoria Horia 3-3
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.