reclama autocenter

Un tânăr din Timişoara a fost amendat de poliţiştii din judeţul Vaslui, pentru că ar fi condus băut o căruţă, dar susţine că nu a călcat în viaţa lui prin acest judeţ.

Ionuţ Marius Oprea a primit, acum două săptămâni, o scrisoare de la Poliția Rutieră Huși. A aflat că a fost prins băut la conducerea unei căruțe și a primit o amendă de 1.305 lei şi 9 puncte de penalizare.

„Mi se pare revoltător ce mi s-a întâmplat. Am sunat la poliţie şi în Moldova, am fost şi la Timişoara. Cu toţii au rămas cu gura căscată şi mi-au spus că trebuie să contest amenda. Ce amendă să contest oameni buni, pentru o faptă petrecută la Vaslui. Nu am fost niciodată pe acolo şi, mai mult, am zeci de martori că la acea oră eram la sute de kilometri distanţă, la lucru, în Timişoara. Sunt decis să îi dau în judecată pe cei responsabili. Gafa poliţiei mi se pare de neiertat”, a relatat Ionuţ Marius Oprea pentru publicaţia „Banatul Meu”.

Culmea! Toate datele de identificare (CNP-ul şi adresa consemnate de polițiștii din judeţul Vaslui în procesul verbal) sunt cele ale timișoreanului. Poliţistul aduce în sprijin şi un martor, care a semnat că l-a văzut pe timişorean şi beat şi în căruţă. (ZCH NEWS; FOTO: „Banatul Meu”)

Articolul precedentAdministrarea municipiului Piatra Neamț văzută din curtea liberalilor. Comunicat
Articolul următorO femeie de 72 de ani a dat 6.100 de lei, noaptea, unui necunoscut
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.