0:00

Ambulanță în misiune, impact cu un șofer neatent, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO ambulanță aflată în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a fost ignorată de un șofer. În urma impactului, mașina de salvare a fost proiectată în alt autoturism. Evenimentul nedorit a avut loc pe 30 ianuarie, în jurul orei 14:00, în localitatea Dumbrava Roșie.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un conducător auto, de 61 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism pe Drumul Județean 156, dinspre Girov spre Roznov, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei ambulanțe, conduse de un bărbat de 58 de ani, din Girov, ce avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune și se deplasa dinspre Mărgineni spre Roznov, intrând în coliziune cu aceasta“, anunță Poliția Neamț.

În urma impactului ambulanța a fost proiectată într-un alt autoturism, care era oprit în intersecție. Lucrul bun din acest carambol: nu au existat victime, fiind doar pagube materiale.

Conducătorul auto, din județul Bacău, a fost sancționat contravențional, cu amendă în sumă de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentCe buget lunar să aloc pariurilor sportive?
Articolul următorCe este jocul de ruletă și ce trebuie să știi despre acesta
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.