Actualizare: Echipajul medical preluase o femeie în vârstă, cu probleme cardiace. Ambulanța a fost scoasă din nămeți de utilajul DRUPO, la circa un sfert de oră de la solicitare și a ajuns cu pacienta la spitalul din Roman.

Tot în această seară, un alt echipaj SAJ Neamț, care transporta o gravidă, a avut probleme pe drumul din zona Valea Ursului. „Ambele paciente au ajuns în scurt timp la CPU Roman, după intervenția echipelor de deszăpezire”, a precizat Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al SAJ Neamț.

***Știre inițială***

În această seară, 29 decembrie, o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță al Județului Neamț care preluase un pacient de la Valea Ursului a rămas blocată în nămeți. După apelul la 112, de la ora 19.15, a fost trimis la intervenție un echipaj de pompieri cu o autofreză de la detașamentul din Roman, potrivit slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Drumul județean 207C Valea Ursului – Ion Creangă este acoperit pe alocuri cu suluri de zăpadă, iar circulația se desfășoară cu dificultate, pe un singur sens. În zonă se acționa doar cu un utilaj, iar viscolul face dificilă intervenția. (C.I.)

Articolul precedentIarnă în Neamț: O ambulanță SMURD și utilaje de deszăpezire rămase blocate
Articolul următorDin seria ”iarna nu-i ca vara”: 3 drumuri județene și un drum comunal cu circulație închisă