reclama autocenter

Astăzi, 6 aprilie, în județul Neamț sunt 68 de persoane testate pozitiv Covid în plus față de ieri. Dintre pacienții deja confirmați, 31 au fost retestați pozitiv.

În spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț erau internați 342 de bolnavi Covid, dintre care 14 intubați în secția ATI – număr record, din păcate. În așteptarea rezultatelor la teste mai erau internați 33 de pacienți.

Record de decese înregistrat la nivelul țării astăzi, când autoritățile au anunțat 196 de pacienți infectați care n-au mai putut fi salvați, între care și bolnavi din județul Neamț: „au fost raportate 196 de decese (109 bărbați și 87 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Hunedoara, Iași, Maramureș,  Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București”, potrivit Grupului de Comunicare Strategică . Doar 12 dintre pacienții care au murit nu mai aveau și alte boli.

Cifre record la nivel național și la cazurile spitalizate, astăzi fiind 14.052 de pacienți internați, dar și la pacienții critici – 1.466 în secțiile ATI.

În urma a peste 37.000 de testări la nivel național, au fost confirmate infectate 5.231 persoane, potrivit GCS.

Articolul precedentParandărătul a ajuns la 25%: Fost șef la Investiții Rurale a pretins și primit mită de 30.000 euro
Articolul următorTâlhărie prin împiedicare la Roman