reclama autocenter

În Neamț sunt încă 67 de persoane cu teste pozitive la coronavirus astăzi, 8 decembrie, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică. Indicele de infectare scade, în continuare și a ajuns la 1,57 la mie, raportat la numărul de cazuri din ultimele două săptămâni.

De astăzi, comuna Negrești a depășit, din nou, 3 cazuri la mie, iar comuna Dochia are, în continuare, cea mai mare rată de infectare. Mai sunt cazuri înregistrate în alte 14 localități, potrivit situației transmise de Prefectura Neamț:

8dec rata prefectura

În Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț s-au mai înregistrat trei decese de ieri și până astăzi. Pacienții, două femei de 45 și 92 de ani și un bărbat de 68 de ani, erau confirmați infectați și aveau și alte boli, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului. Astăzi erau internați 241 de pacienți pozitivi, dintre care 6 ventilați în ATI, iar în așteptarea rezultatelor testelor mai sunt internate 42 de persoane.

În țară astăzi au fost raportate 7.439 cazuri noi din prelucrarea a 29.151 de teste. În spitale sunt internați 12.571 de pacienți, dintre care 1.276 sunt în ATI. De ieri și până astăzi s-au înregistrat 213 decese, între care și în județul Neamț, potrivit GSC .

C.I.

Articolul precedent2900 de pachete de țigări confiscate cu tot cu mașină
Articolul următorNeamț: Doar jumătate din cadrele medicale vor să se vaccineze anticovid