Astăzi, 23 februarie, pentru 46 de persoane din județul Neamț rezultatele au fost pozitive la coronavirus, din cele 653 testate ieri.

Potrivit datelor furnizate de Prefectura Neamț, pe baza informațiilor transmise de Direcția de Sănătate Publică Neamț, sunt cazuri noi în 13 localități, dintre care cele mai multe sunt la Roman (19 persoane) și Piatra-Neamț (11). Câte două cazuri noi sunt în comunele Agapia și Tașca, iar câte un caz în Dumbrava Roșie, Pângărați, Piatra Șoimului, Roznov, Ruginoasa, Săvinești, Tămășeni, Târgu Neamț și Țibucani.

În Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț erau internați 149 de pacienți Covid cu forme medii și încă 9 în stare gravă în secția ATI, iar 8 erau pe suport de ventilare mecanică. În așteptarea rezultatelor la teste mai erau internați 48 de bolnavi.

Rata de infectare la nivelul județului este astăzi de 0,94 la mie. Cele mai multe cazuri active sunt în următoarele localități:

rata 23feb prefectura

C.I.

Articolul precedentBiroul pentru Siguranța Școlară se mută la Mall
Articolul următorComunicat DNA Bacău: Deputatul Mugur Cozmanciuc și fostul președinte CJ Neamț, Vlad Marcoci trimiși în judecată