reclama autocenter

Astăzi, 15 februarie, în județul Neamț alte 29 de persoane au fost confirmate Covid, din cele 1.331 de cazuri noi raportate la nivel național.

Doar 9.775 de teste au fost prelucrate ieri, duminică: „În ultimele 24 de ore au fost efectuate 5.945 de teste RT-PCR (4.194 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 1.751 la cerere) și 3.830 de teste rapide antigenice”, potrivit Grupului de Comunicare Strategică .

În Spitalul Județean de urgență Piatra-Neamț erau internați 163 de pacienți Covid și alți 7 în secția ATI, toți pe suport de ventilare mecanică. În așteptarea rezultatului la teste erau alți 51 de pacienți internați.

Incidența infectărilor pe total județ a scăzut până la 1,05 la mie. Cele mai multe cazuri active sunt în 18 localități, dintre care nici una nu a depășit pragul critic de 3 la mie rată. Municipiul Piatra-Neamț a coborât astăzi sub 2 la mie, după mult timp, dar asta după ce au fost puține testări și puține cazuri pozitive. Ratele de infectare pe fiecare localitate, transmise de Prefectura Neamț, sunt:

rata 15feb prefectura

La nivel național, de ieri și până astăzi s-au înregistrat încă 79 decese la pacienți internați în spitalele din țară, dintre care doar 5 nu mai aveau și alte boli.

Spitalele Covid au raportat astăzi 7.048 de pacienți pozitivi internați, dintre care 941 în secțiile ATI.

C.I.

Articolul precedentLenjeriile Finette – primul pas pe care trebuie să-l faci pentru cel mai confortabil somn
Articolul următorO fată de 15 ani a fugit iar din centrul „Familia Mea”