0:00

Alte trei demisii din Consiliul Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimarul de Piatra Neamț, Dragoș Chitic, a demisionat vineri, 8 iulie, din Consiliul Județean Neamț.

Conform listei de supleanți ai PNL, locul lui Chitic în CJ Neamț va fi ocupat de juristul Mihai Doru Stoica, din Târgu Neamț, administratorul unei societăți.

Dacă demisia primarului de Piatra a ajuns deja la secretarul județului, se pare că urmează alte două demisii, de această dată din partea PSD.

„După ședința de vineri și-au depus demisiile deputatul Ioan Munteanu și viceprimarul de Piatra Neamț, Luminița Vîrlan. Acestea sunt pe circuit și vor ajunge la validare”, a declarat Emilia Arcan, consilierul personal al noului președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene.

Emilia Arcan a demisionat încă de dinainte de ședința extraordinară de vineri, locul acesteia fiind ocupat de Florin Mihai Cosma, de profesie arbitru. Următorii doi pe lista de supleanți ai PSD sunt inginerul Miron Radu Tudorel, pensionar în prezent, și inginerul Dan Boacă, din Târgu Neamț, care ocupă funcția de director tehnic la o societate. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentPoliţiştii au dat iama-n trenuri! Au găsit blatişti şi contrabandişti!
Articolul următorGALERIE FOTO Ceremonia depunerii jurământului de către noii poliţişti
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Mihai Stoica din orasul Targu Neamt jurist ?!!!!!! Poate proprietar de pensiune, Carol din Oglinzi, dar unde si cand a facut facultatea? Ca bacul l-a dat la vreo 40 de ani si…….