reclama autocenter

Astăzi, 14 ianuarie, sunt încă 45 de persoane cu teste pozitive în județul Neamț, din 3.525 de cazuri noi în țară, potrivit Grupului de Comunicare Strategică . În ultimele 24 de ore au fost efectuate 26.709 teste RT-PCR (16.474 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 10.235 la cerere) și 5.957 teste rapide antigenice.

Rata de infectare raportată de DSP Neamț a scăzut față de ieri, până la 1,45 la mie. Din datele furnizate de Prefectura Neamț, astăzi comuna Mărgineni a depășit 4 la mie incidență. Urmează ca în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț de astăzi se se decidă restricții. Municipiul Piatra-Neamț înregistrează o scădere ușoară, dar rămâne în zona critică. Incidența în fiecare din cele 11 localități, inclusiv nou intrata comună Săvinești, este astăzi următoarea:

rata 14ian prefectura

La nivel național, s-au înregistrat 66 decese la pacienți internați în spitale, de ieri și până astăzi, dintre care doar trei nu aveau și alte boli.

În spitale sunt internați 8.739 de pacienți pozitivi, dintre care 1.101 în ATI.

C.I.

Articolul precedentDr. Cristina Atănăsoaie și asistenta șefă Mihaela Scurtu fac echipă cu noul manager al Spitalului Județean Piatra-Neamț
Articolul următorPreședintele României anunță că din semestrul II majoritatea elevilor revin în clase