Actualizare: Potrivit ultimelor informații, s-a mai înregistrat un deces în județul Neamț. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 78 de ani, confirmat infectat și care avea și alte boli grave. Sunt 77 de persoane cu Covid care au decedat, până acum, în județul Neamț.

****Știre inițială****

În județul Neamț, astăzi, 26 august, au primit rezultate pozitive încă 33 de persoane și s-a ajuns la 2.023 de cazuri, în total. Raportat la incidența infectărilor, rămânem pe locul 13, cu o rată de răspândire de 4,30 cazuri noi la mia de locuitori. Dintre pacienții infectați, s-au înregistrat 76 de decese, până acum și 1.175 de persoane au fost externate.

În regiunea Nord-Est au fost anunțate 243 de noi cazuri astăzi:

-Bacău: 49 cazuri noi

-Botoșani: 12 cazuri noi

-Iași: 72 cazuri noi

-Neamț: 33 cazuri noi

-Suceava: 31 cazuri noi

-Vaslui: 46 cazuri

La nivel național, astăzi sunt încă 1.256 persoane care au fost confirmate pozitive, după prelucrarea a 25.320 de teste, din care 10.434 la cerere.

Un nou record nedorit s-a înregistrat astăzi, când autoritățile sanitare au anunțat 54 de decese la pacienți confirmați Covid, dintre care doar doi nu aveau și alte boli. În spitalele din țară sunt internați 7.205 pacienți, dintre care 502 în secțiile ATI. Mai multe informații oficiale despre cifrele zilei puteți citi aici .

C.I.

Articolul precedentAndrei Carabelea şi Mugur Cozmanciuc – Soluția liberală pentru Piatra
Articolul următorACTUALIZARE: Copil în sepsis transferat de la Pediatria Piatra-Neamț cu elicopterul SMURD, la Iași