reclama autocenter

Astăzi, 28 septembrie, au fost anunțate rezultate pozitive la coronavirus pentru alte 3 persoane din județul Neamț, după cele 104 persoane confirmate infectate în week-end. S-a ajuns la un număr total de 3.110 cazuri, până astăzi, ceea ce face ca incidența îmbolnăvirilor să fie de 6,61 cazuri la mia de locuitori. La nivel național, rămânem pe locul 13 ca rată a infectărilor. Cel puțin doi pacienți confirmați Covid și care erau internați în Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț au decedat. Astăzi, în spitalul județean sunt internați 277 bolnavi pozitivi, dintre care 7 sunt în ATI, iar 4 sunt conectați la ventilatoare pentru a putea respira. Alți 49 de pacienți sunt în așteptarea rezultatelor la teste.

Sunt 2.160 de persoane declarate vindecate, până acum, confirm ultimei raportări a DSP Neamț, din 25 septembrie.

Recordul zilei îl deține județul Iași, unde au fost anunțate rezultate pozitive pentru 172 de persoane. În regiunea Nord-Est sunt 325 de cazuri noi Covid:

-Bacău: 39 cazuri noi

-Botoșani: 6 cazuri noi

-Iași: 172 cazuri noi

-Neamț: 3 cazuri noi

-Suceava: 17 cazuri noi

-Vaslui: 88 cazuri noi

La nivel național, astăzi au mai fost confirmate infectate 1.271 de persoane și s-au înregistrat 30 de decese, dintre care doar un pacient nu mai avea și alte boli. Au fost prelucrate 6.162 de teste, din care 1.856 la cerere.

Un nou record se înregistrează astăzi atât la numărul bolnavilor Covid internați – 7.528 în toate spitalele din țară, cât și a celor care sunt în ATI – 557 de pacienți, conform Institutului Național de Sănătate Publică .

C.I.

Articolul precedentUn tânăr și-a dat foc, în ziua alegerilor
Articolul următorPromovarea tipărită – cum pot business-urile de orice nișă să își sporească vizibilitatea cu materiale tipărite