reclama autocenter

Compania Alevia donează Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Neamţ suplimente alimentare în valoare de 1.000 de euro, se precizează într-un comunicat de presă. Acţiunea face parte din campania “Gânduri de bine”.

“Ca parte din campanie, Alevia donează 600 de cutii cu suplimente în valoare de 1.000 de euro către medicii Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Astfel, Alevia se alătură Asociației ZI de BINE în îndeplinirea obiectivului acesteia de a crea un #scutpentruspitale. În total, prin această campanie, Alevia donează 6.000 de cutii cu suplimente ce vor ajunge la medici din zece spitale din orașele București, Suceava, Fălticeni, Piatra Neamț, Târgoviște, Târgu Mureș, Brașov, Deva, Arad şi Baia Mare. Valoarea totală a donației este de 10.000 de euro. Fiecare din cele zece spitale va primi câte 500 de cutii cu vitamina C și 100 de cutii cu suplimentul Calciu, Magneziu+Vitamina D”, menţionează sursa citată.

Totodată, Alevia a lansat pe pagina Facebook.com/AleviaRomania/o invitație prin care îi roagă pe români să trimită un gând de bine medicilor care sunt în linia întâi de luptă împotriva virusului. Toate mesajele vor fi colectate și trimise la spitale pentru a fi citite de către medici. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Alevia)

Articolul precedentAl 21 -lea deces în județul Neamț: Un bărbat de 73 ani, cu diabet, internat în ATI
Articolul următorTâlhărie mincinoasă, reclamantul reținut
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.