parcari targu neamt

Consilierul local PDL, Ion Burlacu, a propus colegilor din legislativul târgnemțean să fie scutiți de taxa pentru locurile de parcare din oraș. Argumentul său a fost că, ori de câte ori aleșii merg prin oraș, pentru a depista eventuale probleme sau când situația le impune să intervină de urgență, nu mai au timp să achite la aparatele de taxat. „Cer ca aleșii locali să nu fie taxați la parcările cu plată, să fim scutiți de taxa de parcare, pentru că sunt situații când trebuie să intervii pe teren și nu este timp să te deplasezi la parcometru”, a specificat Ion Burlacu. Un alt consilier, de data aceasta de la PNL, Daniel Turluianu, a venit cu propunerea să se reducă valoarea abonamentelor anuale la parcările cu plată, considerând că sunt prea mari pentru situația economică a locuitorilor din Târgu Neamț. Deocamdată, propunerea consilierului Ion Burlacu va fi dezbătută, iar, dacă va fi cazul, se va face și un proiect de hotărâre în acest sens. (C.T.S.)

Articolul precedentMăsuri de vară pentru iarnă
Articolul următorTestamentul lui Eugen Ionescu

5 COMENTARII

  1. sa ne prezinte burlacu ion de cate ori a ” intervit pe teren” in ultimii ani. chiar sa ne exemplifice ce interventii atat de urgente a avut. n-am stiut ca acesti consilieri locali au in fisa postului interventii urgente pe teren.

  2. Burlacu, te simti alesul neamului? Nu vrei si o masa zilnica gratis la restaurant impreuna cu familia care te sustine in munca grea la care te-ai inhamat? Dar de 50 litri de vin pe luna sa ai , acolo, de protocol ?

Comments are closed.