Alertă exagerată la 112: Doi copaci prăbușiți peste două mașini, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Sâmbătă, 22 iunie 2019, cu puțin înainte de ora 15 au fost alertați pompierii, prin apel la 112, despre faptul că două mașini au fost surprinse de doi arbori căzuți, pe drumul spre Mănăstirea Petru Vodă. La locul solicitării au fost trimise echipajele de militari de la Garda II Poiana Teiului. „Informațiile primite sunt divergente, nu sunt victime anunțate. dar sunt două apeluri primite, într-unul se comunica despre avarierea autoturismelor, în cel de-al doilea că ar fi doar blocate”, a declarat slt Adrian Rotaru, ofițerul de presă al ISU Neamț.

La sosirea echipajelor, la ora 15.15, pompierii au constatat că arborii erau… niște crengi. „Au ajuns forțele de intervenție la locul solicitării. Este vorba doar de niște crengi rupte și căzute pe carosabil. Nu sunt alte probleme”, potrivit aceleiași surse. Și uite așa, încă un exemplu de cum exagerează cei care cer ajutor la 112, obișnuiți ca pompierii să răspundă rapid și eficient. Asta, în vreme ce alți oameni poate chiar au nevoie urgentă și reală de ajutorul militarilor.

(C.I.)

Articolul precedentCOD ROȘU în zona Tarcău
Articolul următorCod portocaliu de inundații

1 COMENTARIU

  1. Nu avea cine sa ferească crengile. Pelerinii veneau de la mănăstire și nu se puteau cobori din mașini ca se murdăreau pe pantofi. Doar au drepturi, și pretenții.

Comments are closed.