pietricica turism

Actualizare: Fata și tânărul suspectat că ar fi răpit-o, unchiul Dariei, au fost găsiți și sunt audiați în această dimineață, 22 octombrie, potrivit IPJ Cluj.

Actualizare: Suspectul este rudă cu fata dată dispărută. Potrivit datelor din anchetă, Daria Maria Puică a plecat de acasă, din satul Băbuțiu, comuna Vultureni, duminică, 20 octombrie, pe la ora 16. În scurt timp, la ora 17.50, Secția 7 Poliție Rurală Gherla a fost sesizată, prin 112, de dispariția fetei, iar în urma cercetărilor a reieșit că a fost abordată de un bărbat de 27 de ani, rudă cu ea, care i-a cerut să-l însoțească. Au plecat într-o direcție necunoscută și de-atunci parcă au intrat în pământ. Polițiștii și jandarmii clujeni au căutat-o și cu un câine de urmă, dar în zadar.

***Știre inițială***

Fata din fotografie, Daria Maria Puică, are 13 ani și este din comuna Vultureni, județul Cluj. A fost dată dispărută de ieri, 20 octombrie. De ieri, până astăzi, 21 octombrie, Poliția Română a emis o alertă de răpire și are nevoie de ajutorul oricui a văzut-o pe fată sau pe suspectul de răpire.

foto Poliția Română

Aceasta era îmbrăcată, la data dispariției, cu un tricou negru cu motive florale (trandafiri), colanți negru cu gri și în picioare avea pantofi sport. Ca semne particulare, fata are o cicatrice pe frunte. Semnalemente: păr șatem drept, ochi căprui, ten deschis, constituție atletică. Are 1,50 cm înălțime, circa 40-45 kg.

Suspectul principal se numește Marian Cosmin Almaș, are 27 de ani, 1,70 cm înălțime, ten măsliniu, constituție slabă, aproximativ 70-75 kg. La momentul când a fost văzut plecând cu fata purta îmbrăcăminte sport, posibil trening de culoare verde. Poliția insistă ca oricine l-a văzut sau îl vede ori are informații care pot ajuta la depistarea lui să anunțe la 112. (ZCH.NEWS)

foto Politia Română