pietricica turism

20160425_141304Luni, 25 aprilie, organizația ALDE Târgu-Neamț a depus listele de candidați pentru alegerile locale din 5 iunie. Candidatul ALDE la funcția de primar, Viorel Bălțătescu a fost însoțit la Biroul Circumscripției Electorale Nr. 5 din incinta primăriei de către Constantin Iacoban, șeful de campanie ALDE pe zona Moldovei , Ion Asaftei, co-președintele ALDE Neamț, Gligor Mosor, co-președintele ALDE Târgu-Neamț și Vasile Luculescu, candidat pe listele Consiliului Local.

Am parcurs o etapă din acest drum și urmează perioada cea mai grea, respectiv campania. Sperăm ca la sfârșitul acestui drum să avem la Primăria Târgu-Neamț un primar care să reprezinte formațiunea politică ALDE. Avem mare încredere în echipa ALDE de la Târgu-Neamț, oameni competenți, serioși și iubiți de cetățeni. Sunt sigur că vom avea mare succes”, a spus Constantin Iacoban șeful de campanie ALDE pe zona Moldovei și implicit pe Neamț.

Plecăm de aici cu gânduri bune, chiar dacă a fost o zi emoționantă. Am depus candidatura pentru funcția de primar și candidaturile pentru lista de consilieri locali. Este un moment unic pentru ALDE, având în vedere că suntem un partid nou, este un moment unic și pentru mine, având în vedere că particip pentru prima oară la alegerile pentru funcția de primar. Plec cu optimism la acest drum și mă bucur că am lângă mine doi oameni valoroși care mă susțin, respectiv domnii Iacoban și Asaftei, cărora le mulțumesc pentru încredere și sprijin. Ne batem pentru pentru a câștiga funcția de primar sau viceprimar și patru-cinci consilieri locali. Pe lista noastră de consilieri locali se regăsesc oameni noi, oameni cu studii superioare, oameni din toate structurile economice care vor aduce un plus de valoare noului legislativ târgnemțean”, a spus și Viorel Bălțătescu, președintele ALDE Târgu-Neamț și candidatul la funcția de primar.

Plec de aici cu o impresie foarte bună. Filiala ALDE Neamț se dovedește o filială serioasă și într-o continuă ascendență. Domnul Bîălțătescu se înscrie în linia liderilor ALDE de la nivel central, competenți și serioși. Sunt sigur că domnia sa va adopta planuri și programe care să fie pe specificul acestui oraș. Urez tuturor locuitorilor orașului Sărbători Fericite”, a declarat Ion Asaftei, co-președintele ALDE Neamț.

Astăzi, este o zi importantă pentru ALDE Târgu-Neamț și avem toată încrederea că vom obține rezultate bune la alegerile locale. Avem candidați buni pe listele Consiliului Local și mai avem și un candidat redutabil la funcția de primar în persoana domnului Viorel Bălțătescu”, a spus și Mosor Gligor co-președintele ALDE Târgu-Neamț.

Pe lista ALDE pentru consiliul local pe poziția I se regăsește Viorel Bălțătescu, secondat de Vasile Luculescu. Pe poziția a trea-a se află Gligor Mosor, urmat de Olaru Dan, iar pe poziția 5 se află fosta membrp a PSD, doamna Mihaela Marian.

C.T. STURZU