0:00

În prezența copreședinților Organizației Județene, Cătălin Drăgușanu și Ion Asaftei, și a copreședinților Organizației Roman, Vasile Mocanu și Augustin Sescu, dar și a coordonatorului campaniei electorale, Constantin Iacoban, Alianța Liberalilor și Democraților și-a lansat candidatul pentru primăria Roman. Lansarea s-a desfășurat într-unul din saloanele unui hotel din Roman și s-a bucurat de o bună asistență din partea membrilor și simpatizanților acestei formațiuni politice. De altfel, din ceea ce a comunicat dl. Vasile Mocanu, peste 20% din membrii ALDE sunt persoane care lucrează în învățământ, alte 5 procente provenind din cultură.

ALDE și-a lansat candidatul pentru Primăria Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Dl. Mocanu a expus foarte sugestiv linia politică pe care o va urma ALDE: ”Să crezi în decizia și puterea individului!” Cu o săptămână înainte de debutul campaniei va apărea un program politic al ALDE care va trebui să garanteze o schimbare în modul de a face politică, ne-a asigurat dl. Mocanu.

Candidatul ALDE pentru Primăria Roman este inginerul Dorel Chelaru. Domnia sa este absolvent al facultății de transporturi din fostul Institut Politehnic București, a condus, vreme de mulți ani, Uzina de Material Rulant din Pașcani, a lucrat un timp și la Arcelor Mittal din Roman, iar acum are o firmă de profil.

În linii mari, candidatul Dorel Chelaru își propune să readucă prețurile utilităților în Roman la niveluri suportabile, să reducă taxele și impozitele locale, să exercite un control strict al investițiilor din bugetul local, să reducă alocările de fonduri pentru activități sportive și de recreere și să sprijine întreprinderile locale în utilizarea forței de muncă și crearea de noi locuri de muncă.

Deputatul Cătălin Drăgușanu a apreciat că dl. Dorel Chelaru ”va face o figură frumoasă” în campanie, atenționându-l în același timp că dânsul nu-l va lăsa să pună alte interese înaintea intereselor cetățeanului, ”cum a făcut primarul actual, care a sprijinit-o pe Elena Udrea să ajungă deputat”.

Coordonatorul campaniei, dl. Iacoban, bonom, așa cum îl știm, a transmis – printre alte lucruri serioase și la obiect – tuturor membrilor ALDE că alegătorii le cer să fie mai zâmbitori, mai relaxați, să nu dea impresia de crispare.

(D.A.)

 

 

Articolul precedentPiatra Neamț: Avarii după avarii în alimentarea cu apă, presiune redusă
Articolul următorFamilie rătăcită în Ceahlău și salvată cu ajutorul focului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.