0:00

ALDE are candidat la Primăria Târgu Neamț – economistul Viorel Bălțătescu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiALDE pornește în competiția pentru Primăria Târgu Neamț cu economistul Viorel Bălțătescu, cel care a fost lansat astăzi, 24 februarie, de Constantin Iacoban. „Avem un electorat mare și puternic la Târgu Neamț, 22.000 de locuitori, și de aceea venim cu un candidat cunoscut pe plan local, vechi prieten și coleg, domnul Viorel Bălțătescu. Sperăm ca, astfel, să obținem un rezultat foarte bun la Târgu Neamț, inclusiv ca număr de consilieri locali”, a declarat Constantin Iacoban.

  • Cinci mandate de consilier local, cartea de vizită a lui Viorel Bălțătescu

Viorel Bălțătescu este implicat în viața administrativă a orașului Târgu Neamț de aproape 20 de ani, dacă luăm în calcul numărul mandatelor de consilier local pe care le-a avut până acum. „Sunt economist de profesie. Până în 1992 am lucrat la cooperația Târgu Neamț. De la 27 de ani am condus formațiuni de oameni. După 1992, mi-am deschis propria firmă, de comerț și producție. Muncesc și activez și la ora actuală. Sunt în politică din 1992. M-am înscris la PNL, iar în 1994 am candidat la Consiliul Local Târgu Neamț. Așa am ajuns la al cincilea mandat de consilier local, dar am demisionat anul trecut pentru a lăsa loc și altor colegi”, a spus Viorel Bălțătescu.

Dacă va primit votul alegătorilor din Târgu Neamț, Viorel Bălțătescu spune că vrea să înceapă cu rezolvarea lucrurilor mărunte care îi supără pe oameni zi de zi – străduțe neasfaltate, pline de praf și gropi, canalizare sau alte probleme asemănătoare. „Este o provocare pentru mine să fiu candidatul ALDE la Primăria Târgu Neamț. Sunt conștient că nu este simplu, pentru că știe toată lumea că ceilalți doi contracandidați au în spate partide puternice – actualul primar este susținut de PSD, iar viceprimarul de PNL, dar cred că avantajul meu este faptul că nu am fost la conducere până acum și că pot să mă duc să atrag atenția asupra lucrărilor făcute deja, dar care nu îndeplinesc toate standardele de calitate. Este nevoie de o supervizare de aproape a lucrărilor și aici pot spune că am un atu”, a adăugat Viorel Bălțătescu.

Andreea AMARIEI

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentPrimăria Bicaz face curățenie de primăvară
Articolul următorSpărgător de Cartea Recordurilor: 7 case în 6 zile
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Acuma numai promisiuni….fiecare vor sa ajunga la muls vaca dar promisiunii de partidele PSD de 26 de anii nu se vede nimica nu se vad…locurii de munca ,Unde sint fabricile…si nu sa asfaltat peste tot sintem inca PRIMITIVII cu CANALIZARILE …SI ASFALTAREA toate satele si comunele din Romania .UNDE ESTE INFRASTRUCTURA RO.Mincatii banii din buget ,va mai facetii citeva case,ETC……CORUPTIE….FARA PARTIDE CARE SE IMBOGATESC PESTE NOAPTE…….

Comentariile sunt închise.