Alcoolul “îţi dă aripi” să… dărâmi garduri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAlcoolul “îţi dă aripi” să… dărâmi garduri. Aceasta este concluzia ce se poate trage după “isprăvile” de luni (19 octombrie) seară ale unor suceveni.

Primul dintre aceştia, un tânăr de 21 ani, “conducea” un ATV, pe DJ 174, în localitatea de domiciliu (Șaru Dornei), avea viteză și consumase şi băuturi alcoolice, spun poliţiştii. Într-o curbă la dreapta, “a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un gard de pe partea dreaptă a direcției de deplasare. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație alcoolică de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat”, conform comunicatului IPJ Suceava. Ca seara ATV-istului să fie completă, polițiștii au mai constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV-ul nu figura ca fiind înmatriculat.

Alcoolul “îţi dă aripi” să… dărâmi garduri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAl doilea “meseriaş”, doar cu 0.08 mg/l alcool pur în aerul expirat mai puţin “viteaz”, se afla, în aceeaşi seară, la volanul unui autoturism, pe DJ 209G, în localitatea Straja. Mai experimentat (43 de ani), de loc din comuna Brodina, el “nu a adaptat viteza la condițiile de drum, motiv pentru care, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard din material lemnos. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun poliţiştii de la Rutieră.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale. (ZCH NEWS)

Articolul precedentJudecătoria şi Tribunalul îşi deschid uşile pentru public
Articolul următorIonel Arsene, președinte PSD Neamț: PSD‬ a reuşit în 2 săptămâni ceea ce PNL nu a reuşit în luni de zile. Votul prin corespondenţă a trecut luni de plenul Senatului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.