După o zi calmă din toate punctele de vedere, în seara de 7 octombrie a avut loc un accident rutier la Poiana Teiului, unde s-au ciocnit două mașini, la ora 20. După impact, unul dintre șoferi a plecat de la locul accidentului, dar a fost găsit imediat de polițiști. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Grumăzești, care a condus un autoturism dinspre Borsec spre POiana Teiului și, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției. Mașina sa a intrat pe contrasens și s-a izbit într-un autoturism, condus de un tânăr de 29 de ani, din Farcașa. Ambii șoferi au fost răniți. Cel din Grumăzești avea o cvoncentrație de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. El va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

Tot ieri, polițiștii din comuna Horia au oprit un localnic de 48 de ani, care se străduia să conducă un autoturism. Șoferul a fost testat și s-a stabilit că avea o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bineînțeles că a rămas fără permis și va fi cercetat penal, după care va fi trimis în judecată, pentru că la spital a refuzat să-i fie recoltata sânge. Legea prevede pedepse între unul și 5 ani de închisoare pentru cei care refuză prelevarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. (C.M.)

Articolul precedentL4 Moldova Cordun-Bradu Borca 4-7 (2-4) * Victoria Horia-Energia Pângăraţi 6-0 (3-0) * Declaraţii oficiale
Articolul următorCamera de Comerț și Industrie Neamț: Pe 12 octombrie are loc „Topul Firmelor”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.