reclama autocenter

Un bărbat, de 63 de ani, din județul Neamț, confirmat pozitiv cu coronavirus în data de 21 martie, a murit aseară, 25 martie. El era internat în secția ATI la Spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din Iași, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Bărbatul suferea de o afecțiune gravă și a fost transferat de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, unde fusese internat în secția Medicină Internă. Este al doilea nemțean decedat, după Vasile Ouatu, al cărui deces a fost anunțat pe 22 martie, tot la Iași. La nivel național este al 15-lea deces înregistrat.

Autoritățile au mai anunțat, azi noapte, încă două decese. Este vorba de două femei și, dacă nu este o greșeală, ambele aveau 70 de ani, ambele din Suceava și au fost internate la Spitalul Județean de Urgență Suceava, ieri fiind confirmate pozitiv, potrivit stirioficiale.ro. (C.I.)

 

Articolul precedentNumere de telefon pentru solicitări și sprijin pentru vârstnici de la Primăria Târgu Neamț
Articolul următorÎn atenţia cetăţenilor care se adresează Biroului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Piatra Neamţ în perioada stării de urgenţă