cj exterior 01La propunerea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Guvernul a aprobat, în ședința din data de 19 august 2015, alocarea sumei de 915.300 lei pentru sprijinirea unui număr de 327 de familii și persoane singure la nivel național, se precizează într-un comunicat de presă al Prefecturii Neamţ.

“Județului Neamț i s-a alocat suma de 54.000 lei, care revine unui număr de 11 familii și persoane singure. Dintre acestea, două cazuri au avut locuințele afectate de incendii iar restul se confruntă cu situații deosebite din cauza stării de sănătate. Ajutoarele au fost acordate după efectuarea unor anchete sociale realizate de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Neamț, cu avizul primăriei de domiciliu și al Prefectului județului Neamț, Ioan Vlad Angheluţă, iar apoi transmise ministerului de resort”, menţionează aceeaşi sursă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLista integrală a elevilor de 10 de la Bacalaureat şi Evaluarea Naţională! GALERIE FOTO şi DOCUMENT PDF!
Articolul următorSenator Liviu Bumbu (UNPR): „SIGURANŢĂ ŞI PROSPERITATE PENTRU ROMÂNIA”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.