0:00

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ anunţă că debutul returului se va produce sâmbătă, 17 martie, nu duminică, 18 martie, cum se anunţase iniţial. Decizia afectează atât Liga a IV-a, cât şi Liga a V-a.

AJF Neamţ: Returul în L4 şi L5 începe sâmbătă, 17 martie, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Speranţa Răuceşti-Victoria Horia, duminică, 11 martie, Piatra Neamţ

„Decizia s-a luat cu acordul tuturor formaţiilor implicate în competiţiile amintite, din cauza faptului că pentru ziua de duminică, 18 martie 2018, se anunţă vreme neprielnică disputării partidelor de fotbal. Toate meciurile vor începe de la ora 11:00. Dacă vor fi echipe care se vor înţelege asupra altor ore de start pentru partidele în care sunt implicate, atunci acestea trebuie să comunice decizia luată la AJF Neamţ, până vineri, 16 martie 2018, ora 10:00, pentru ca mai apoi să fie anunţaţi arbitrii şi observatorii”, potrivit AJF Neamţ.

AJF Neamţ: Returul în L4 şi L5 începe sâmbătă, 17 martie, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Cimentul Bicaz-Bravo Bodeşti, duminică, 11 martie, Piatra Neamţ

Reamintim că returul a fost deja amânat de două ori, din cauza vremii nefavorabile, datele anunţate iniţial fiind 4 martie şi, apoi, 11 martie. Pentru week-end-ul 17-18 martie, sunt anunţate temperaturi negative şi ninsori, astfel că decizia AJF este una inspirată. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPoliţia Locală Piatra Neamţ vrea sediu nou şi spaţios.
Articolul următorÎn Neamț sunt 80 de detectoriști și doar 3 predări de bunuri arheologice într-un an întreg
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.