ACTUALIZARE: Într-o altă postare de Facebook, primarul comunei Leţcani, Stelian Turcu, confirmă decizia de neprezentare la Baraj. Interesantă este însă politizarea situaţiei: „Datorită faptului că bugetul local al comunei Leţcani a fost diminuat cu 20 miliarde lei vechi de către guvernarea PSD prin «revoluția fiscală» suntem nevoiți să nu ne prezentăm la barajul cu Ceahlăul Piatra Neamț și nu putem susține o echipa în divizia C în anul următor, având ca prioritate proiectele europene: modernizarea prin asfaltare a drumurilor, extinderea canalizării și a gazului metan în satele componente comunei noastre”. (M.C.)

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Asociatia Judeţeană de Fotbal (AJF) Iaşi anunţă, într-un comunicat de presă publicat pe pagina proprie de Facebook, că formaţia Victoria Leţcani, campioana judeţului, nu a reuşit să obţină Certificatul de Identitate Sportivă (CIS) şi nu va participa la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

„Asociaţia Judeţeană de Fotbal Iaşi a trimis astăzi înştiinţarea obligatorie către Federaţia Română de Fotbal în vederea informării organizaţiei despre situaţia campioanei judeţului Iaşi. AS Victoria Leţcani nu a reuşit să obţină Certificatul de Identitate Sportivă eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului, aşadar judeţul nostru nu va avea participantă la barajul pentru promovarea pentru Liga a III-a”, se precizează în comunicat. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Victoria Leţcani)

Articolul precedentProtest la Spitalul Judeţean de Urgență Neamț
Articolul următorEVALUARE NAŢIONALĂ 2018: 4.089 de elevi înscriși, 24 de absenți la limba română
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.