0:00

Agresiune în plină stradă încheiată cu acuze de tentativă de omor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 18 ani, din localitatea Pildești, a fost agresat în plină stradă. Fapta a avut loc în centrul municipiului Roman, în noaptea de 18/19 februarie 2023, în jurul orei 02:00 (imagini aici). Ce deosebește această speță este faptul că victima agresiunii este în scaun cu rotile, iar în timpul conflictul a fost înjunghiată, astfel că anchetatorii au stabilit că este vorba de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

La data de 19.02.2023, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ s-a înregistrat dosar penal ca urmare a unei sesizări cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, ora 02.00, persoana vătămată M.R.S., în timp ce se afla pe raza mun. Roman, a fost agresată de către inculpatul D.A.V.”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

În urma acestui incident, tânărul de 18 ani a fost internat la Spitalul Roman, fiind diagnosticat plagă înjunghiată în zona hemitoracelui stâng și plăgi toraco-abdominale. Agresorul a fost reținut pentru 24 de oare, ulterior fiind arestat preventiv de magistrații din cadrul Tribunalului Neamț.

În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 202 Cod procedură penală şi la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, la data de 19.02.2022, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul DAV cercetat sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor, prev. de art. 32 C.p. raportat la art. 188 C.p., cu aplicarea art. 113 C.p. şi dispune arestarea preventivă a inculpatului DAV, începând cu data de 19.02.2023 şi până la 20.03.2023, inclusiv”, conform instanței.

Urmează ca ancheta să stabilească miza conflictului dintre agresor și victimă.

(G. S.)

Articolul precedentȘtire actualizată. Descoperire macabră la Poiana Teiului
Articolul următorIncendiu la un bloc din Roman: mai mulți locatari au fost evacuați
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.